Vergaderen op Terschelling | vergaderlocatie, vergadering
22993
single,single-post,postid-22993,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
vergaderen Terschelling

Vergaderen op Terschelling

Je hebt de schone taak om een paar dagen ‘op de hei’ te regelen. En je dacht aan …..Terschelling. En nu ben je bij ons op de site beland. Dat treft, want wij hebben daar ideeën over, niet over zinvol vergaderen, wel maar over leuk en sfeervol vergaderen op Terschelling. En dat is toch al gauw het halve werk.

 

Vergaderen op Terschelling

Het is vrij simpel. Je boekt vakantiehuis Villa Rosa voor een midweek. Dit huis staat in Hoorn, op steenworp afstand van het bos en de duinen. Villa Rosa biedt plaats voor 6-7 personen. Als dat te weinig is, of als je denkt dat twee directeuren of belangrijke managers in een slaapkamer tot problemen leidt, dan regelen we het huis van de buren er ook nog bij en desnoods ook nog van de buren daar weer naast. Villa Rosa kan eenvoudig worden omgebouwd tot een huiselijk mini-vergadercentrum. Compleet met break-outrooms en televisies door het hele huis heen, waarop je je laptop kunt aansluiten. En, niet onbelangrijk: je kunt er heerlijk logeren.

 

Topservice

Ons geheime wapen heet Michelle de Graaf. Michelle kent de weg op het eiland met haar ogen dicht en kan alles (lees: alles) voor je regelen. Of het nu een flip-over is, of een paard en wagen waarmee je ’s avonds naar het beste restaurant van Terschelling gebracht wilt worden. Michelle regelt het. En Michelle weet ook waar je dan heen moet qua eten. (Wij denken dat ze Caracol zegt, maar als er tegen die tijd weer iets leukers of beters is, dan weet Michelle dat). Ook fijn: Michelle is werkelijk nergens te beroerd voor. Als je zegt, wij zijn druk en belangrijk en gaan dus niet uit eten ’s avonds, want we werken nog een paar uur door. Dan komt Michelle bij je thuis en kookt ze ter plekke de sterren van de hemel. De ijskast is vanzelfsprekend tot de nok toe gevuld met lekkers als jullie komen. Ontbijt op bed, een high tea? Natuurlijk is dat ook geen probleem. Wat we ook wel eens hebben meegemaakt is dat de directeur een dag van tevoren belde om te vragen of het mogelijk was om in plaats van in en om het huis te vergaderen, de boel te verplaatsen naar het strand. Geen probleem natuurlijk.

 

That’s itstrandvergaderen

Heel veel meer valt er eigenlijk niet over te vertellen. Iedere heisessie is anders en ieder directie- of managementteam is anders. Moet de strategie worden uitgestippeld? Dan ben je wellicht een groot deel van de dag in huis, met af en toe een frisse wandeling, bijvoorbeeld door natuurgebied de Koegelwieck, dat op steenworp afstand ligt. Wil je iets aan teambuilding doen? Dan is blokarten met Mooiweer Terschelling misschien wel een leuk onderdeel van je programma, net als hoefijzergolf. Moet er lang en diep nagedacht en gefilosofeerd worden, dan zou je een boswandeling onder leiding van een echte boswachter kunnen overwegen.

 

Hoe werkt het? 

Je neemt contact met ons op, wij horen aan wat je wensen zijn en komen (natuurlijk in samenspraak met Michelle) met een voorstel dat sprankelt. Voor een heel schappelijke prijs, ook  nog eens, want midweken buiten het hoogseizoen zijn vaak prima te betalen. Vergaderen op Terschelling dus, als het aan ons ligt. Het aanvraagformulier voor meer informatie vind je onderaan deze pagina.