Yoga Terschelling | yogacursus, mindfullness, meditatie
22697
single,single-portfolio_page,postid-22697,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
yogaweekend Terschelling yoga terschelling yoga terschelling meditatie Terschelling

Yoga Terschelling en yogaweekenden

 

Yoga Terschelling

Yoga Terschelling, twee woorden, die niet altijd in een adem worden genoemd. Gek eigenlijk, want yoga + Terschelling is een uitstekende combinatie. Zee, strand, ontspanning, buitenlucht en yoga passen meer dan uitstekend bij elkaar.

 

Terschelling yoga

When op Terschelling, do as de Terschellingers. Als dit je thema is, dan zet je even een oproepje op Fodzoeker, met daarin de vraag: Yoga Terschelling, waar moet ik zijn? En vervolgens stroomt je mailbox vol met tips en suggesties. Leuk vanwege de  yoga Terschelling, maar minstens zo leuk is het kennismaken met de eilanders en luisteren naar hun bijzondere verhalen. Ook als je iets van mindfullness of meditatie op Terschelling wilt doen trouwens. Er wonen genoeg spirituele types op Terschelling om op dit vlak niets te klagen te hebben.

 

Yogaweekend Terschelling

Als je voor serieus genieten en voor serieuze yoga gaat, dan boek je een compleet verzorgd yogaweekend. Yogamidweken en yogaweken zijn er ook. Je verblijft dan in een heerlijk hotel. Een deel van de dag ben je met yoga in de weer, en de rest van de dag besteed je aan lange strandwandelingen, boswandelingen, heerlijk eten (ook vegetarisch). Na zo’n weekend vol yoga kom je als herboren terug, en kun je er weer keihard tegenaan. Meer info over yoga Terschelling weekenden.

 

Vriendinnenweekend vol yoga Terschelling

Je kunt jezelf verwennen met een yogaweekend. Met yoga aan zee, op het strand en in een duinpan of in een mooie yogazaal. Minstens zo fijn lijkt het ons om je beste vriendinnen uit te nodigen en er een heel lekker weekend samen op uit te trekken. Of misschien heb je wel een man die van yoga houdt. Yoga Terschelling, om een lang verhaal kort te maken, is een ideale combinatie.

 

Yogafestival Terschelling

Echte freaks gaan nog verder. Er wordt periodiek een serieus yogafestival op Terschelling gehouden. Het schijnt dat het eiland dan nog serener en stiller is dan anders. We hebben even voor je gezocht, maar het is alweer een tijdje niet georganiseerd. Zodra er weer een nieuw yogafestival in de planning staat, dan vullen we dat hier nog even aan.