Winkels Terschelling | Pieter Peit's winkeltje
Pieter Peits, Terschelling, Terschellinger kaas, schapenkaas
21791
single,single-portfolio_page,postid-21791,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Pieter Peits winkeltje Pieter Peits winkeltje Terschellinger kaas eilandbonbons

Winkels Terschelling Pieter Peit’s winkeltje

 

Een stuk minder hip ingericht dan Lokaal in West, maar ook tjokvol lekkere biologische, lokale dingen. Pieter Peit’s winkeltje heeft ook een uitgebreid cadeau-aanbod. Naast de grote diversiteit in producten is ook het pandje, in Midsland, ook het bezichtigen waard! Van alle winkels Terschelling is het winkeltje van Pieter Peit’s wel een hele leuke. Op de foto’s zie je heerlijke Terschellingerkazen, maar ook waanzinnig lekkere eilandbonbons. De eerstvolgende keer dat je afreist naar Terschelling moet je die proeven!

 

Winkels Terschelling

Dit is niet het enige lekkere, leuke winkeltje op Terschelling. Er zijn er nog heel veel meer! Boekwinkels, Zout Hout, het zijn maar een paar voorbeelden. De lijst met leuke winkels zijn we verder nog aan het maken, dus mocht je een tip hebben, dan houden wij ons aanbevolen. Scriptgirl heeft in elk geval een lijstje opgesteld, waarmee wij het in grote lijnen eigenlijk wel eens zijn.