Winkels op Terschelling | Lokaal in West-Terschelling
biologische hapjes, West-Terschelling, biologisch, schapenkaas, cranberry's, jam, soep, lekker, smullen
21789
single,single-portfolio_page,postid-21789,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
winkels op Terschelling

Winkels op Terschelling – Lokaal in West

 

Winkels op Terschelling zijn er volop, maar ze zijn lang niet allemaal zo leuk en mooi als Lokaal (West-Terschelling). Bij Lokaal was het, wat ons betreft, liefde op het eerste gezicht. Lokaal verkoopt (take-away) koffie, smoothies, heerlijk gevulde picknickmanden en belegde broodjes. Die laatste zijn belegd met producten van het eiland, zo veel mogelijk biologisch.

 

Eilanderproducten Terschelling

Al die eilander-producten kun je er ook kopen. Het complete assortiment van Groenhof is er te koop. Jams, sappen en nog veel meer wat de familie Van Randwijk maakt van het fruit van het eigen bedrijf, met een hoofdrol voor de cranberry – alles biologisch. Schapenkaas van De Zeekraal. De kazen van De Terschellinger. Ambachtelijk gerookte makreel en zalm van Het Ambaecht van Hans Ditzel. De huisgebakken koekjes van restaurant Flaman: choco-cranberryduumkes. En nog veel meer…. Tot zover onze lofzang over een van onze favoriete winkels op Terschelling.

 

Winkels op Terschelling dichtbij de boot

De winkel van Lokaal is heel vlakbij de boot. Ideaal voor een laatste stop voordat je aan boord stapt bij Doeksen. En denk dan even aan die lieve buren, die terwijl jij lekker vakantie aan het vieren was, voor jouw plantjes en post hebben gezorgd. Lekker potje jam zullen ze heerlijk vinden, maar een paar heerlijke flesjes Scelling bier, of azijn gemaakt van cranberry’s, daar kun je mee thuis komen. Naast voor souvenirs is Lokaal ook een topplek voor heerlijke koffie. Met een taartje erbij, natuurlijk. Meer info vind je hier.