Winkelen op Terschelling | Zout Hout Terschelling
Zout hout, Terschelling, souvenirs, uniek, kunst, handgemaakt, ambachtelijk, creatief
21790
single,single-portfolio_page,postid-21790,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
winkelen op Terschelling

Winkelen op Terschelling bij Zout Hout

 

Ga je winkelen op Terschelling? Ga dan ook even langs bij Zout Hout. Een van de leukste winkeltjes op Terschelling. Uniek met een grote U. Alle meubels en woonaccessoires die er verkocht worden, worden gemaakt van hout dat gejut is op het strand. Vind je in het atelier niets wat echt helemaal jouw smaak is, zeg het dan gewoon. Misschien kan er wel iets speciaal voor jou gemaakt worden. Ook worden er mooie schilderijen verkocht en tegenwoordig hebben ze ook wonderschone sieraden. Wil je echt een one of a kind in je huis hebben staan wat duidelijk een verhaal heeft? Hout met een verhaal, doorleefd en mooi getekend, klaar voor een tweede leven, wil gevonden worden, dan naar Zout Hout. Wij kochten er een sleutelhanger met het logo van Zout Hout erop en die bevestigden we aan onze Amsterdamse fietssleutels. Gevolg is dat we bijna dagelijks even aan Terschelling denken.

 

Winkelen op Terschelling: Zout Hout

Zout Hout gaat het strand op, om grote en kleine stukken hout te jutten. Je weet nooit precies waar het hout vandaan komt. Soms is de afkomst in de details terug te vinden; maar meestal is het een kwestie van raden en fantaseren. Zout Hout gebruikt de stukken hout meestal in z’n geheel; er wordt nauwelijks gezaagd in het atelier. Zon, zee, zand en zout doen het voorwerk, Zouthout doet de rest.