Walvis Terschelling | Leukste strandtenten Terschelling
22498
single,single-portfolio_page,postid-22498,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
walvis terschelling strandtent terschelling walvis terschelling

Walvis Terschelling

 

Heel bekend op Terschelling: Paviljoen de Walvis Terschelling. Het is in West Terschelling, vlakbij de haven, met uitzicht op een heel breed strand en de Waddenzee. Je kan hier heerlijk buiten zitten, maar ook binnen is het erg gezellig en knus ingericht, vol tierelantijntjes, beeldjes, boeddhabeeldjes en versieringen. Het eten is simpel maar erg lekker, maar vooral het uitzicht is  niet te versmaden. Dit restaurant staat ook in onze lijst van beste restaurants Terschelling en in ons lijstje met fijnste strandtenten Terschelling.

 

Bezoek Walvis Terschelling op onverwachte tijden

Wij zijn helaas niet de enigen die dol zijn op de Walvis. Het is er vaak aan de drukke kant waardoor je soms even moet wachten op een tafeltje. Als het druk is, dan vallende vele bijzondere details ook een stuk minder op. Ons advies is dan ook: ga vooral ook een keertje naar de Walvis buiten het hoogseizoen, of op minder voor de hand liggende tijdstippen. Alleen niet op de woensdag, want dan is deze fijne strandtent gesloten. Zelfs in het allerhoogste hoogseizoen.

 

Vlakbij de veerboot naar huis!

Als je midden op het eiland verblijft, dan is West misschien een beetje uit de richting. Laat je niet weerhouden door de fietstocht die je ervoor over moet hebben om er te komen; het is het waard. En wat je ook nog kunt doen is je bezoek uitstellen tot de laatste dag van je vakantie. Paviljoen De Walvis Terschelling is op loopafstand van de boot, dus als je nu een paar uurtjes eerder je vakantiehuisje verlaat, dan heb je volop de tijd om te genieten van De Walvis.