Vakantiehuis verhuren doe je zo | tips & tricks
22862
single,single-portfolio_page,postid-22862,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Vakantiehuis verhuren

Vakantiehuis verhuren doe je zo

 

Een tijdje terug werden we benaderd voor een interview met De Telegraaf over het verhuren van vakantiehuizen. Omdat we niet vies zijn van een beetje PR zeiden we ja en binnen 48 uur was er een verhaal geschreven, waren we op de foto geweest en was er een fotograaf op Terschelling bereid gevonden om Villa Rosa (luxe 6-persoons vakantiehuis op Terschelling) op de gevoelige plaat vast te leggen. Zie hier het resultaat (en daarbij 1000 bezoekjes aan de site en een handvol boekingen!). We schreven ook nog een stuk over vakantiehuis verhuren. Je vindt het hier. Mocht je meer willen weten, of je denkt dat samenwerken misschien een goed idee is, aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen.

Inmiddels, een jaar later, stonden we er weer in. En naast een hoop zoekverkeer levert zo’n mini-interviewtje ook altijd weer interessante nieuwe ideeën en contacten op. Lees onze pagina met verhuurtips maar eens.