Texel vakantiehuisje Blommingdale | 6-8 persoons huisje
22978
single,single-portfolio_page,postid-22978,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
texel huisje texel luxe huisjes luxe huisjes texel texel huisje grote tuin texel villa texel huisje park vakantiehuizen texel bungalow texel texel villa villa texel 8 persoons huisje texel 6 persoons huisje texel luxe huisje texel luxe vakantiehuis texel texel luxe huisje

Texel vakantiehuisje Blommingdale

 

Texel versus Terschelling

Texel is bijna net zo fijn als Terschelling. En dat zegt wel iets, want wij zijn heel erg dol op Terschelling. Een groot voordeel van Texel ten opzichte van Terschelling is dat je d’r zo bent, zeker vanuit Noord-Holland. Je rijdt naar de boot, koopt een kaartje en je vaart weg. Meestal dan. Alleen tijdens het hoogseizoen is het wel eens wat drukker en moet je langer wachten.

 

Texel vakantiehuisje

En waar logeer je dan, als je naar Texel gaat? Bij Blommingdale. Blommingdale is letterlijk (!) een zusje van Caprifolium en Villa Rosa. Net zo smaakvol en met net zoveel liefde ingericht. Zus is pas sinds april 2015 de trotse eigenaar van dit paleis en zit sindsdien non-stop op Pinterest, op zoek naar de mooiste meubels en de fijnste stofjes. Onlangs werden alle aankopen afgeleverd en is er een weekendlang keihard gewerkt om alles spic & span te krijgen. En dat is gelukt! Inmiddels spreken we van voor de metamorfose, en na de metamorfose. Ervoor viel het niet mee om huurders te vinden, maar inmiddels wordt er om Blommingdale gevochten. Gelukkig heeft Blommingdale her en der nog wat gaten in de bezetting, in het laagseizoen zijn er zelfs nog wat last-minutes te vinden.

 

Kenmerken van Blommingdale

Er passen 6-8 mensen in dit Texel vakantiehuisje. Er passen dus twee gezinnen in. Het huis heeft twee badkamers en een enorme tuin waarin eindeloos gevoetbald en gebadmintond kan worden. Het huis staat in (of is het op?) Vakantiepark de Krim in de Cocksdorp, maar omdat het aan de rand ligt, ervaar je wel de lusten (zoals een fijn restaurant, een heus zwembad, en speelmogelijkheden voor kinderen), maar niet de lasten. Het gemiddelde rapportcijfer dat de huisjes die in dit park staan krijgen van de huurders, ligt rond de negen. Belachelijk hoog, als je het ons vraagt. Het huis is op loopafstand van de zee. Ideaal. Je hoort steeds vaker zeggen dat Texel het Ibiza van het noorden is, en daar zit zeker wat in. Ook fijn is dat het om de hoek ligt bij de golfbaan.

Als je wilt weten of Blommingdale beschikbaar is, dan kun je hier kijken. Meer info over dit luxe vakantiehuis Texel vind je hier.