Terschellinger filmdagen | weekend lang filmkijken
Bioscoop Terschelling, evenementen Terschelling, films Terschelling, november
21788
single,single-portfolio_page,postid-21788,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Terschellinger Filmdagen

Terschellinger Filmdagen

 

Voor de zevende keer dit jaar: de Terschellinger Filmdagen. Wie denkt dat november een saaie maand is om naar Terschelling te gaan, heeft het faliekant mis! Van vrijdag 13 t/m zondag 15 november 2015 kun je zo’n beetje dag en nacht film kijken. O.a. in theater Westend in West (naast de VVV Terschelling). Kaarten zijn zowel online als bij de VVV Terschelling verkrijgbaar. Meer info lees je hier.

 

Terschellinger Filmdagen klassiekers

Dit zegt de organisatie van het evenement er zelf over: ‘Klassiekers en kaskrakers, herfstweer en warme chocomelk, Terschelling staat in het teken van goede films en gezelligheid in november. Lekker uitwaaien op de brede stranden, specialiteiten van het eiland eten in de gezellige restaurantjes en heerlijk wegdromen in een van de vele unieke filmzalen. We draaien pareltjes van eigen bodem, reiken de Gouden Sil uit voor de beste korte eilandfilm en verwennen u met een reeks geweldige films!’ En verder zeggen ze: ‘De Terschellinger Filmdagen biedt een gevarieerd programma aan films en specials op bijzondere locaties op het eiland. Film kijken wordt een belevenis’, aldus de organisatie.

 

Specials op de Terschellinger Filmdagen

Naast een prachtig, gevarieerd programma bieden ze doorgaans ook een aantal spectaculaire filmspecials op bijzondere locaties… met verrassende elementen. Zo nemen ze bezoekers wel eens mee naar een geheime locatie, trakteren je op heerlijke hapjes of een smakelijk diner en uiteraard wordt er een bijzondere film gedraaid. De meest opvallende special was toch wel de ‘Hottub Club’… “Neem badkleding mee”, wordt erbij vermeld. Wie durft? Maar ook een film en diner voor twee behoort tot de mogelijkheden.

 

Dubbeltje eerste rij

Dit evenement wil je dus echt niet missen. En, ook prettig, in november is het helemaal niet druk op Terschelling. Dikke kans dus dat je voor een dubbeltje op de eerste rij kunt zitten als je op zoek gaat naar een last-minute aanbieding voor een vakantiehuis.

Maar niet alleen tijdens de Terschellinger Filmdagen is bioscoopbezoek mogelijk op Terschelling. Ook op andere dagen van het jaar is een filmpje pakken een prima tijdverdrijf.