Strandtent Terschelling | Paviljoen West aan Zee
22773
single,single-portfolio_page,postid-22773,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
strandtent terschelling paviljoen west aan zee

Strandtent Terschelling Paviljoen West aan Zee

 

Iedere vakantie strijken we minstens een keer neer bij Strandtent Terschelling West aan Zee. Zeker als het mooi weer is, is dit een topplek. Bovendien is het een goed bereikbare locatie, zowel met de fiets als met de auto. Het is een strandtent Terschelling, zoals een strandtent moet zijn. De loungebanken zien er cool uit, en zitten heerlijk. Als het druk is moet je even strategisch gaan zitten, maar het duurt nooit lang voordat je uiteindelijk een heerlijk plekje hebt bemachtigd. En dan is er weinig reden om ooit nog te vertrekken.

 

Strandtent Terschelling met goeie service

Op minder mooie dagen komen we ook graag bij deze strandtent Terschelling. Binnen is het ook mooi ingericht en de service is goed. Vriendelijk personeel en ook als het druk is, hoef je nooit lang te wachten. En het eten is ook heerlijk. Het blijft een strandtent natuurlijk, maar de kleine acht die ze krijgen op Iens, is wel een goeie beoordeling. Het is ook niet duur, dus dan verwacht je ook geen Michelin-sterren-kwaliteit. Een aanrader dus.

 

Lekkere zeebaars

De laatste keer aten we hier zeebaars. Dat was het dagmenu. We kregen een ruime portie met beurre blanc van uitzonderlijk goede kwaliteit. Geen poederpap, zoals je dat wel eens voorgeschoteld krijgt, maar vers en verfijnd van smaak. Mijn man at een lekkere maaltijdsalade die mooi opgemaakt was met heerlijke frisse vinaigrette. Daarbij nog lekkere frietjes en verschillende soorten groete. De witte fles wijn uit Australië maakte het helemaal af.

 

Entrecote met truffelsaus

De keer daarvoor aten we entrecote met met truffelsaus en verschillende soorten knapperige groente. Dat was ook heerlijk. De grote garnalen waren ook erg lekker. Alles wat op tafel wordt gezet ziet er lekker en goed verzorgd uit. En wat misschien wel het allerbelangrijkste pluspunt is van deze strandtent Terschelling, is dat het uitzicht waanzinnig is. Je ziet de zee, en het enorme brede strand. Als je een beetje slim bent dan bezoek je deze strandtent Terschelling zo tegen zonsondergang en een onvergetelijke avond is gegarandeerd!