Strandhotel Terschelling | bijzondere hotels Terschelling
22871
single,single-portfolio_page,postid-22871,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
strandhotel Terschelling

Strandhotel Terschelling

 

Als we geen huisje hadden op Terschelling, dan zouden we regelmatig hier logeren: bij het Strandhotel Terschelling in Formerum. Wat we wel doen, is regelmatig een bezoekje brengen aan het heerlijke, zonovergoten terras. Eten kun je er ook, alleen dat is er nog nooit van gekomen. Staat ook op ons lijstje: leuke-dingen-die-we-gaan-doen-de-volgende-keer-dat-we-op-het-eiland-zijn. Dit schrijven ze zelf op de site: ‘Terwijl u in ons restaurant geniet van een heerlijke maaltijd, kijkt u uit over het strand en de zee. Het ruime terras ligt op het zuiden en heeft een panorama van duinen en heide.’ Binnen is het ook fijn, smaakvol en niet al te aangeharkt. En de bitterballen zijn overheerlijk.

 

Op Iens zijn de meningen over Strandhotel Terschelling verdeeld. Een gast merkt op dat het gek is dat de menukaart niet online staat en daar zit wel wat in. ‘Vooral omdat het restaurant een beetje uit de buurt ligt, wil je weten wat je kunt verwachten’. We lezen wisselend enthousiaste verhalen over bouillabaisse, dorade, schaaldierenmousse en zeebaars (met iets teveel graatjes) en ook iets over een groentetaartje. Meer vis, dan vlees, lijkt het. Een gast beschrijft het eten als eetcafe-plus-niveau. Dit restaurant staat ook in onze lijst van beste restaurants Terschelling.

 

Gratis haal en brengservice

Wat we pas zagen toen we dit stukje aan het schrijven waren is dat het Strandhotel ook een haal- en brengservice heeft! Ze halen je op en ze brengen je na het diner weer veilig naar huis. Gratis en voor niets. Reserveren is wel noodzakelijk voor deze service. We gaan er maar vanuit dat deze dienst alleen wordt verleend aan gasten die op het eiland verblijven.

 

STRANDHOTEL • BADWEG FORMERUM 4 • 8894 KW FORMERUM TERSCHELLING • TEL. 0562-448629
Openingstijden: dagelijks vanaf 11 uur. Lunch van 12 tot 17 uur. Diner vanaf 17.30 uur.