Pluktuin Terschelling | Zelfpluktuin Groenhof Oosterend
Terschelling, aardbeien, bessen, wilde bloemen
22482
single,single-portfolio_page,postid-22482,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
pluktuin terschelling 4 Pluktuin Terschelling pluktuin Terschelling 2 pluktuin terschelling 1

Pluktuin Terschelling

Wat is er leuker dan fruit kopen in de supermarkt? Zelf plukken! Zelfpluktuin Groenhof bevindt zich langs de hoofdweg, tussen Hoorn en Oosterend. Afhankelijk van wat er rijp is, kun je aan de slag. De ene dag zijn het de aardbeien, de andere dag de bessen. De hele zomer door kun je prachtige veldboeketten bij elkaar plukken. Voor als je het terras van Villa Rosa of Caprifolium een beetje wilt aankleden. Zeker voor kinderen die opgroeien in de stad is een bezoekje aan de pluktuin een must. Zo leren ze dat aardbeien niet uit de fabriek komen, of uit China. Bovendien liegen we niet als we zeggen dat zelfgeplukt fruit een stuk lekkerder is dan dat van Albert Heijn.

 

Smoothies en taartjes

Terwijl de kinderen hun slag slaan, is er voor de vaders en moeders een heel fijn tentje bij de zelfpluktuin, waar je de heerlijkste smoothies en fruittaartjes kunt eten. De openingstijden hangen af van het seizoen. In de winter is de zelfpluktuin natuurlijk gesloten en als het regent dan zijn ze ook dicht. Groot gelijk hebben ze.

 

Praktisch over Pluktuin Groenhof

Je weet nooit precies wanneer de pluktuin Terschelling is geopend. Kijk daarom altijd even op de site. De pluktuin Terschelling zoals gezegd is gelegen aan de hoofdweg tussen Hoorn en Oosterend. Bij slechte weersomstandigheden kan de pluktuin gesloten zijn. Bel voor meer info Suus: 0643831731 of Jos: 0614325959 of info@zelfpluktuingroenhof.nl. Meer informatie over de zelfpluktuin vind je hier.

 

Tuinwinkel

In het tuinwinkeltje op de pluktuin kan je terecht voor overheerlijke, ambachtelijk gemaakte biologische en duurzame fruitproducten. Ideaal voor thuis, of voor de buurvrouw, die terwijl jullie lekker op vakantie waren, op het huis heeft gepast.