Oppas Terschelling | Oppasservice Terschelling
Oppas, oppasservice, Terschelling, kinderen, uitgaan
22069
single,single-portfolio_page,postid-22069,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Oppas Terschelling

Oppas Terschelling – Oppasservice

Avondje uit zonder kinderen? Op Terschelling wonen volop mensen die graag willen oppassen. Wij hebben een lijstje met namen van meiden en jonge vrouwen die graag bij jou thuis in het vakantiehuis op je kind kunnen passen. Sommigen zijn graag bereid om een lekkere maaltijd voor je kroost te koken, zodat je er echt helemaal uit bent. Let op: Het inschakelen van een oppas is volledig op eigen risico. Wij kunnen geen enkele verantwoordelijkheid op ons nemen. Informeer zelf naar referenties en check ze. Wat je ook kunt doen is even een oproep plaatsen op Fodzoeker.

 

Oppas Terschelling in soorten en maten

De oppassen die wij in ons assortiment hebben, hebben allemaal hun eigen specialiteit. Sommige hebben ervaring met kleine baby’s, andere oppassen hebben bijvoorbeeld ervaring met oppassen op gehandicapte kinderen. Veel oppassen hebben thuis oppaservaring opgedaan, omdat ze op hun kleine broertjes of zusjes hebben gepast.

 

Wat kost een oppas Terschelling

Het uurtarief dat professionele oppassen, met goede referenties hanteren, ligt tussen de 5 euro en 10 euro per uur. Het tarief hangt af van het tijdstip, het aantal kinderen en of er wel of niet gekookt moet worden. Jongere tieners hebben vaak een wat lager tarief dan oppassen van een jaar of achttien (of ouder).

 

Weekend versus weekdagen Terschelling

Veel tieners wonen op dagen doordeweek niet bij hun ouders op Terschelling. Dit komt doordat er op Terschelling alleen een VMBO-school is. Voor een havo of vwo-opleiding moeten kinderen daarom naar de wal. De boot van vrijdagmiddag zit daarom vaak propvol met tieners, net als die van zondagavond en maandagmorgen. Voor wat betreft het vinden van een oppas heeft dit tot gevolg dat het op ‘gewone’ dagen soms wat lastiger is om een oppas te vinden. In de vakanties, of tijdens de weekenden is dit probleem er eigenlijk nooit. Hier nogmaals ons lijstje met oppassen op Terschelling. Goede en slechte ervaringen horen we graag. Op basis daarvan passen wij onze lijst met Terschellingse babysitters weer aan.

 

 

Tags
Oppas, oppasservice