Caracol Terschelling | Beste restaurant Terschelling
Terschelling, restaurant, eten, toprestaurant, michelinster, lekker eten, smullen, West-Terschelling, boomstraat
22421
single,single-portfolio_page,postid-22421,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
lekker eten op Terschelling terschelling caracol

Caracol Terschelling

 

Ons favoriete restaurant op Terschelling is Caracol in West-Terschelling. In elk geval qua eten. In de keuken van Caracol wordt met extreem veel passie gewerkt met de lekkerste en verste ingrediënten. Het allergrootste deel van wat je op je bord krijgt, komt van het eiland zelf en het seizoen bepaalt het menu. In het voorjaar eet je lekker lamsvlees, terwijl je in het najaar kunt kiezen voor lekkernijen als oesters, kokkels, cranberry’s, of mosselen. In de winter staat er veel wild op de kaart. Ga dus naar Caracol Terschelling!

Eigenaar en Chef de cuisine Werner Zuurman loopt regelmatig stage in toprestaurants zoals De Librije te Zwolle. En dat proef je… Vergeet niet te reserveren, want je moet er niet aan denken dat ja achter het net vist. Caracol Terschelling, onthoud die naam! Caracol staat ook hoog in onze lijst van beste restaurants Terschelling.

 

Caracol Terschelling op Iens

We hebben even op Iens gekeken om te zien wat de rest van de wereld vindt van Caracol Terschelling en het is vooral negens wat de klok slaat! ‘Heerlijke avond op Terschelling. Vijfgangenmenu met wijnarrangement gekozen zonder schelp- en schaaldieren. Gerechten zijn smaakvol en de gebruikte producten op elkaar afgestemd. Desert op basis van grapefruit is wat gewaagd door de sterke smaak die niet iedereen waardeert. Portugese wijnen zijn heerlijk. Rode wijn lekker fruitig. Bediening professioneel en met kennis van (wijn-)zaken. Chef kok kwam nog even langs de tafels, zoals het hoort. Kortom absoluut waard om een avond heerlijk te genieten.’ 

 

Caracol Terschelling ook hotel

En als je het helemaal bont wilt maken, dan kun je ook blijven slapen. Naast een toprestaurant, is Caracol ook een smaakvol klein hotelletje in West-Terschelling.