Branding Terschelling | Leuke strandtenten Terschelling
22506
single,single-portfolio_page,postid-22506,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
De Branding De branding Terschelling vakantiehuis terschelling met hond

Branding Terschelling

 

De Branding Terschelling is een strandtent bij Midsland aan Zee. Van de strandtenten is dit degene die wij het vaakst bezoeken, ook vanwege de beperkte fietsafstand. Een local vertelde dat het vroeger echt een strandtent met patat, bier en ijsjes was, maar het is nu een gezellig restaurant op het strand met simpele maar goede gerechten en yummy snacks. Zo zie je maar, dat vroeger echt niet alles beter was. Dit restaurant staat ook hoog in onze lijst van beste restaurants Terschelling.

 

Geitenkaaskroketjes!

Probeer de geitenkaaskroketjes, die zijn heerlijk. Het uitzicht over het strand is geweldig en met elk soort weer is het hier genieten. Lekker warm in de zon buiten, of juist met guur nat weer lekker binnen bij de open haard. Paviljoen de Branding Terschelling has it all!

 

Bijpraten met uitzicht

Ook ideaal voor ouders die weer eens willen bijpraten. Kinderen kunnen namelijk urenlang spelen op het strand terwijl jullie drankjes drinken, met heerlijke happen, met piekfijn uitzicht op zee en de nakomelingen. En dan is het helemaal niet zo erg als het bedtijdtechnisch ietsje later wordt.

 

Branding Terschelling feestjes

Naar verluidt worden er ook regelmatig feestjes gegeven bij de Branding. Wij kunnen ons daar van alles bij voorstellen. De tent is dan gesloten voor andere gasten; er zit dus een klein kansje in dat je voor een gesloten deur staat, maar soit, dan maak je gewoon een fijne strandwandeling. Er zijn ergere dingen te bedenken.

 

Ook leuk voor honden

Voor honden is De Branding ook een fijne plek. Dit is nu een strandtent waar honden ook welkom zijn. Kijk maar eens naar de laatste foto.