Boekwinkels Terschelling | Rosenberg en Funke
Boekhandel, boekwinkel, Terschelling, Midsland, West-Terschelling, boeken over Terschelling
22057
single,single-portfolio_page,postid-22057,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
boekwinkels Terschelling

Boekwinkels Terschelling

 

Boeken lezen en vakantie vieren zijn voor veel mensen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat er op Terschelling fijne boekhandels zijn, is daarom heel prettig om te weten. Hoewel je natuurlijk ook altijd een paar boeken online kunt bestellen, om ze vervolgens te laten bezorgen op je vakantieadres. In West heb je Funke (onze favoriet) en in Midsland vind je Rosenberg. Ook een fijne winkel.

 

Boekwinkels Terschelling

Naast een uitgebreide sortering boeken hebben beide boekhandels ook een groot aanbod typische Terschelling-boeken. En ben je even niet op Terschelling, maar heb je wel dringen behoefte aan een snuifje eiland? Beide boekhandels verkopen ook boeken online. Voorheen deden ze de verzending ook nog zelf, waardoor je de illusie had dat je een snufje Terschellingse zeelucht binnenkreeg, als je het doosje opende. Helaas doen ze nu zaken met een zelfde soort verzendhuis als Bol, waardoor de charme er wel een klein beetje af is. Hoewel het nog steeds goed voel om ze bij Funke te bestellen en niet bij Bol. Een van de Terschellingboeken waar we zelf plezier aan hebben beleefd is natuurlijk Sil de Strandjutter. Ook fijn, bij Funke op West krijg je er een mooie Terschelling boekenlegger cadeau en als je helemaal los gaat, qua boeken kopen, dan schenken ze je een fraaie Terschelling-boodschappentas!

 

De Boekenboer 

De Boekenboer was gevestigd in Formerum, schuin tegenover het Wrakkenmuseum. Het kleine winkeltje herbergt meer dan 15.000 tweedehands boeken en een interessante verzameling curiosa en spannende souvenirs. Een bezoek aan de Boekenboer is een beleving op zichzelf met de unieke uitstraling van gezelligheid en rust en boeken voor een prikkie.

 

Boekenkast Villa Rosa Terschelling

De eigenaren van luxe vakantiehuis Villa Rosa in Hoorn zijn zelf echte boekenwurmen. En zoals dat gaat met boekenkasten; thuis puilen ze uit. Daarom nemen we iedere keer als we zelf in Villa Rosa logeren een stapeltje versgelezen boeken mee. Voor de gasten om lekker te lezen terwijl ze op vakantie zijn. Bij de kachel, om maar eens een fijne plek te noemen.

Tags
boekhandel, boekwinkel, Terschelling