Bioscoop Terschelling | naar de film op Terschelling
Naar de film Terschelling, Terschelliing bioscoop, Terschelling filmdagen
21784
single,single-portfolio_page,postid-21784,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
bioscoop Terschelling

Bioscoop Terschelling

 

Naar de film op Terschelling? Dat kan! Bioscoop Terschelling! Vanuit Midsland-Noord of Hoorn is het wel een stukje fietsen. Het West End Theater ligt in West-Terschelling en is naast het kantoor van de VVV Terschelling. Ook op andere plaatsen op het eiland worden regelmatig mooie films vertoond. Houd hiervoor de speciale recreatiekrant van Terschelling, ‘De Sjouw’ in de gaten.

 

Freaks gaan naar de Terschelling Filmdagen

Voor de zevende keer in 2015: de Terschellinge Filmdagen. Wie denkt dat november een saaie maand is om naar Terschelling te gaan, heeft het mis! Van vrijdag 13 november tot en met zondag 15 november 2015 kun je zo ongeveer dag en nacht film kijken. O.a. in bioscoop Terschelling Westend in West (naast het VVV-kantoor op Terschelling). Kaarten zijn zowel via internet als bij de VVV Terschelling te koop.

 

Klassieke films in bioscoop Terschelling

Dit zegt de organisatie van het evenement erover: ‘Klassiekers en kaskrakers, herfstweer en warme chocomelk, Terschelling staat in het teken van goede films en gezelligheid in november. Lekker uitwaaien op de brede stranden, specialiteiten van het eiland eten in de gezellige restaurantjes en heerlijk wegdromen in een van de vele unieke filmzalen. We draaien pareltjes van eigen bodem, reiken de Gouden Sil uit voor de beste korte eilandfilm en verwennen u met een reeks geweldige films!’ En verder zeggen ze: ‘De Terschellinger Filmdagen biedt een gevarieerd programma aan films en specials op bijzondere locaties op het eiland. Film kijken wordt een belevenis’. Dat belooft dus wat.

 

Spanning en sensatie

Naast een leuk, interessant en boeiend programma biedt het evenement de meeste jaren ook een aantal spectaculaire filmspecials op bijzondere locaties… met superspannende elementen. Zo nemen ze het publiek wel eens mee naar een geheime locatie of trakteren je op overheerlijke hapjes of een heel lekker diner en uiteraard wordt er een bijzondere film vertoond

 

Goedkoop naar Terschelling 

Dit filmevenement wil je dus echt niet missen. En, ook prettig, in november is het helemaal niet druk op Terschelling. Dikke kans dus dat je voor een prikkie naar Terschelling kunt, als je op zoek gaat naar een last-minute aanbieding.