Terschelling met vrienden | Vakantiehuis Terschelling
22366
single,single-post,postid-22366,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
winkelen op Terschelling

Kerstkaart-tekst-voorstel

Als je kinderen hebt, dan ken je het probleem vast. Vrienden/vriendinnen zat, maar tijd te weinig. Dat leidt al gauw tot een knagend schuldgevoel. Daarom bij deze een tekstvoorstel voor op de kerstkaart van je vijf, zes of zeven liefste vrienden of vriendinnen. Kan gewoon via e-mail.

 

Terschelling met vrienden – uitnodiging

Lieve -plaatshiernaamvriendofvriendin-,

Hoe is het met je? We hebben elkaar veel te lang niet gezien en daar moet nodig iets aan gebeuren. Ik heb een huisje op Terschelling geregeld. Ga naar www.vakantiehuisopterschelling.com voor de foto’s. Het gaat om Villa Rosa. De andere uitverkoreren zijn: -overigenamen-.

We vertrekken op vrijdagavond -datumvertrek- januari en we komen terug met de laatste boot van -datumterugreis- januari. Het huis is al geboekt, en ik zou het heel leuk vinden als JIJ meegaat! De kosten van het huisje bedragen slechts 299 euro.

En inderdaad, dat is echt bizar weinig voor een 5-sterren vakantiehuis op Terschelling waar 6-7 personen in kunnen. Deze kosten verdelen we over de aanwezigen. Per persoon komt dit neer op slechts een paar tientjes. Ik ga er vanuit dat je erbij bent.

Merry Christmas en tot in januari.

We zien elkaar op de boot!  Dikke zoen, <jouw naam>

 

Zo simpel is het 

Je ziet hoe simpel het is. Je stuurt deze kaart, wacht op de enthousiaste reacties en komt vervolgens bij ons terug om de boeking vast te leggen. Zeker in het laagseizoen zijn de prijzen te overzien.