Terschelling in de winter | tips en lastminute-aanbiedingen
22355
single,single-post,postid-22355,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Terschelling in de winter

Terschelling in de winter

Sommige mensen denken dat alleen de zomers fijn zijn op Terschelling, maar niets is minder waar. ’s Winters is het rustiger waardoor je het gevoel hebt dat het eiland van jou is. Je kunt een week lang heerlijk bij de haard blijven zitten, maar als je wat actiever van aard bent, dan hebben we hier een paar leuke winterse activiteiten voor je.

Met de arrenslee door de sneeuw


Zonder twijfel het meest romantische winterse uitstapje dat je kunt maken is: met een arrenslee door de sneeuw rijden. Voor je het weet word je ten huwelijk gevraagd, dus pas maar op. Wil je zo’n tocht maken? Puur Terschelling biedt hem aan.

Een weekend lang in de sauna

Wie tot op het bot afgekoeld is, na een paar gure wintermaanden, huurt een sauna-appartement. Een heel weekend, of misschien zelfs een hele week logeer je in je eigen sauna. Je vindt dit bijzondere appartement in West-Terschelling. Meer info lees je hier. Is een heel weekend in een sauna je te veel. Op de site van Berenlopers staat een overzicht van sauna’s.

Met een 4×4 drive over het eiland


’s Zomers mogen er geen auto’s op het strand, maar tussen oktober en april wel. Als je wel houdt van een beetje scheuren, wat is er dan leuker dan in een 4×4 auto het strand op gaan?
 Overigens vindt niet iedereen dit een goed idee. De laatste keer dat wij iets twitterden over het fenomeen ‘strandrijden’, kregen we boze berichten van de wijkagent en van de boswachter. Op het strand rijden op Terschelling mag, maar alleen stapvoets en met vergunning. En ook niet overal…. Knoop dat in je oren.

Toe aan een massage Terschelling?


Karen van Dooren (masseur) in Hoorn zorgt ervoor dat je je weer als herboren voelt. Niet alleen ’s winters trouwens. Ook in de zomer is ze ‘at your service’. Wel even reserveren. Karen verhuurt overigens zelf ook fijne huisjes. En voor lastminute meldingen maakt ze gebruik van de Facebookgroep Lastminute Terschelling. Houdt die pagina dus in de gaten als je denkt, goed idee, een reisje naar Terschelling in de winter.

Wildwatervaren

Niet voor softies dit, zeker niet tijdens een pittige noordwester storm. Je gaat uit varen op een rescue- of bergingsboot en je vaart van Harlingen naar Terschelling, of andersom. Ook bij minder zwaar weer zijn zeebenen geen overbodige luxe. Sensationeel! Er zijn verschillende aanbieders, deze bijvoorbeeld.

Kunstworkshop
 Terschelling in de winter

Is Wildwatervaren niet helemaal jouw tak van sport? Misschien is een Kunstworkshop dan iets voor jou. Met Terschelling als inspirerend achtergronddecor ga je aan de slag. Een docent helpt je je creativiteit te ontplooien. Voor beginners en gevorderden. Schilderen, zandsculpturen maken, fotograferen, jutkunst beoefenen, boetseren of met zijn allen lekker zingen of een CD opnemen? Bijna alles kan.

Spanning en sensatie op het strand


En dan de laatste ‘Terschelling-in-de-winter-tips. Blokarten, kitesurfen, coast raften, wadkanoen. Zolang het niet al te koud is, kun je al deze activiteiten ondernemen. Kijk maar eens op de site van Mooi Weer.