Stralen op andermans site
23304
single,single-post,postid-23304,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
stralen op terschelling

Stralen op andersmans site

Een tijdje terug deden we uit de doeken wat onze verhuurtips & tricks waren. Dit verhaaltje lees je hier. Voor ons werken ze, want we zitten tot aan oktober zo’n beetje al helemaal vol, met zowel de huisjes op Terschelling (huisje Terschelling), als die op Texel. Onze trukendoos bevat nog meer tips. Een ervan is: stralen op andermans site. Vroeger was het advies om hoog in de Google rankings te komen links ruilen. Hoewel wij onszelf zeker geen SEO-experts zouden willen noemen, hebben we begrepen dat het ruilen van alleen links niet meer zo’n hele vruchtbare aangelegenheid is. Wat wel sitebezoek genereert, is het uitruilen van content met een link erbij. Liefst met een beetje sympathieke partijen, want prettige samenwerking vinden we ook veel waard.

Logeren bij Nederlanders

Op Logeren bij Nederlanders zijn we tegenwoordig bijvoorbeeld te vinden. In onze statistieken dat we toch een paar keer per week bezoek krijgen vanaf deze site. De advertentie op deze website kost ons niets, behalve dat we dit nu hier op deze plek aan jullie vertellen. Voila.

Rentvilla.nl

rentvillaEen andere partij met wie we sinds kort de samenwerking opzoeken, is Rentvilla.nl. Deze site bevat duizenden vakantiewoningen. Van basale hutjes tot villa’s om je vingers bij af te likken. En heel leuk, ze presenteren iedere week een Villa van de Week. En nog leuker, Villa Rosa stond afgelopen week te shinen op deze bijzondere plek. Gjalt, bedankt hiervoor! We zien het terug in de bezoekersaantallen naar onze site.

Bijzonder Plekje

Ook leuk zijn de sites die wat strenger zijn met de toelating. Bijzonderplekje.nl bijvoorbeeld. Daar staan heel veel echt leuke, bijzondere plekken op. We hebben gevraagd of we ook een vermelding mochten hebben. Helaas is dat niet gelukt omdat onze buren op Terschelling er al op staan. En het moet natuurlijk wel bijzonder blijven. Ondanks dat afgewezen worden nooit zo heel leuk is, vermelden we deze site wel. Hij is namelijk wel harstikke goed en leuk en we geloven erg in dit soort doelgroep-sites.

Mama goes here

In dezelfde categorie vind je Mama goes here. Deze site richt zich op families met kinderen. Het huis (van mijn zus) op Texel past goed bij deze doelgroep en kreeg een bijzonder eervolle vermelding. Behalve sitebezoek, leverde vermelding op deze site ook echt aanvragen op.

Dit zijn vier voorbeelden. Mochten we ooit nog eens heel ruim in onze tijd komen te zitten, dan gaan we op zoek naar meer van dit soort mooie sites om onze huisjes op te vermelden. Vooralsnog zijn we heel blij met de vermeldingen die hierboven staan. Weet jij er een, of heb je andere suggesties die te maken hebben met content uitruilen, dan houden wij ons aanbevolen! Stuur ons een mail en als we denken dat we er allebei iets mee opschieten, dan gaan we zaken doen. Bij voorkeur met gesloten beurzen.

 

Het beeld is van Opdreef.nl