Romantisch Terschelling | preventieve relatie APK
22368
single,single-post,postid-22368,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
romantisch Terschelling

Preventieve relatie APK | Kerstvakantiereisje Terschelling

Het aantal echtscheidingen bereikt na kerst en oud en nieuw altijd recordhoogten. Lees dit artikel over scheiden na kerst en oud en nieuw maar eens. Het is dus helemaal niet zo’n gek idee om er vlak voor de ‘feest’dagen eens even op uit te gaan. Als preventieve maatregel, zeg maar. Samen leuke dingen doen, ouwe koeien uit de sloot halen EN oplossen, lekker eten.

Leukerd

Zodat je op de dag voor kerst met de veerboot naar huis vaart en denkt: hij/zij is toch eigenlijk wel een leukerd. Zo begin je de kerstdagen met een volle batterij en een opgeruimd humeur en dat is wel zo leuk. Ook voor schoonmama en de rest van de schoonfamilie. Wat kost dat nou, zo’n preventieve relatie APK? Van vrijdag 18 december tot 24 december (bijna een volle week dus!) in Huisje Caprifolium kost nu maar 399 euro. Da’s een schijntje, als je kijkt naar wat een echtscheiding kost. En mocht je elkaar nu onverhoopt toch de tent uitvechten: de bank ligt ook heerlijk.

Huisje Caprifolium in Midsland

Het huisje dat je op de foto ziet, is huisje Caprifolium in Midsland. En ook niet verkeerd, mocht je nu een hond thuis hebben, dan mag je die meenemen. Onlangs kregen we een briefje van een stel dat had geprobeerd om hun relatie te redden op Terschelling en dat was op wonderbaarlijke wijze gelukt. ‘We willen jullie bedanken voor het verblijf in jullie huisje. Normaal wonen we heel ruim, en zien we elkaar nauwelijks. In huisje Caprifolium in Midsland-Noord konden we elkaar simpelweg niet ontlopen en dat bleek goed te werken.’

Kinderen varen gratis mee

Deze waanzinnige aanbieding geldt natuurlijk ook voor mensen voor wie kerst en oud en nieuw geen bedreiging vormen. Ook voor die groep is zo’n pre-kerst tripje naar Terschelling misschien wel een heel erg goed idee. En mocht je kinderen hebben: neem ze mee! Met Doeksen varen kinderen de hele kerstvakantie lang voor niets mee. Supersympathiek!