Pizza bezorgen Terschelling | afhaal- en bezorgservices
Terschelling, afhalen, pizza, sushi, spareribs, pizzakoerier, pizzeria, pizza's, thuisbezorgd
22338
single,single-post,postid-22338,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
pizza bezorgen terschelling

Pizza bezorgen Terschelling

We kunnen vrij veel redenen bedenken waarom je niet zou willen koken, wanneer je op Terschelling bent.

  1. Je kookt iedere dag thuis al, en het is vakantie, dus waarom zou je?
  2. Het regent, en je hebt geen zin om naar buiten te gaan.
  3. Het is veel te heet om te koken.
  4. Je hebt enorm veel zin, in een heerlijke pizza.
  5. Je fiets is stuk, en het dichtstbijzijnde restaurant of supermarkt is heel ver lopen.
  6. Je hebt huisarrest en je ouders zijn samen uit eten.

 

Pizza bezorgen Terschelling……… van De Dis in West

Je kunt verschillende kanten op, maar wat ons betreft is er maar een oplossing de beste: je bestelt een pizza van De Dis in West. Heerlijke pizza, van eerlijke biologische ingrediënten. De afhaalkaart staat even niet meer online, maar je kunt ze altijd even bellen en dan bespreken welke pizza het beste past bij jouw behoefte van dat moment. Bezorging in West is altijd gratis. Buiten West zijn er voorwaarden aan verbonden. Zeg er sowieso maar bij dat je via @Terschellingxxx komt, misschien helpt je dat nog een beetje. Boomstraat 17 zitten ze.

Eten bestellen op Terschelling bij Isola Bella

Vrij prominent gebouw als je vanaf de boot naar Hoorn rijdt, is restaurant Isola Bella net buiten West-Terschelling. Jaren geleden gingen we daar een pizza halen, met de auto, die toen net nieuw was. Misschien raad je al wat er gebeurde. De pizza’s stonden op de bijrijdersstoel en dropen van het vet. En ja, toen zat de bekleding helemaal onder en dit bleek er niet meer uit te gaan. Nog maanden reden we rond in een auto die naar pizzeria rook en nog jaren dachten dankzij de niet te verwijderen vetvlekken we met grote regelmaat nog even terug aan ‘die Italiaan op Terschelling’. Hoofdweg 17 is het adres. Ze bezorgen ook; pizza bezorgen Terschelling.

Pizza bestellen in Midsland bij Pizzeria La Grotta

Prima als je in de buurt van Midsland bent en snakt naar een lekkere pizza. Of je hebt kinderen bij je, en je hebt een avondje geen zin in gezeur. Pizza bestellen bij La Grotta kan ook en zeker als je in Caprifolium of in Villa logeert, is dit qua snelheid en logistiek een prima optie. Het adres is Oosterburen 30.

Sushi bestellen Terschelling

En als je denkt ‘pizza bezorgen Terschelling, da’s niks voor mij’, dan heeft Terschelling op het gebied van thuisbezorgd eten nog meer te bieden. Sushi Terschelling is een meer dan prima optie die we zeker zouden uitproberen. Niet goedkoop, maar wat ons betreft zijn prijs dubbel en dwars waar. Zitten in West, maar brommeren zonder mopperen naar Midsland-Noord of Hoorn. Telefoonnummer 0562-444103.

Spareribs bestellen

Terschelling Persoonlijk zouden wij het niet doen, maar wij griezelen dan ook van iedere vorm van demontabel voedsel. Maar goed ieder zijn meug, daarom willen we deze mogelijkheid toch niet onbenoemd laten. Spareribs bestel je bij Dammesaan in Midsland. Dit eetcafe zit op Oosterburen nummer 3 en brengt met alle liefde een berg spareribs naar je vakantie-adres. Eet smakelijk!