Parkeren Harlingen
23316
single,single-post,postid-23316,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
parkeren harlingen

Parkeren Harlingen

Vorig jaar schreven we al een keertje over goedkoop parkeren Harlingen. Omdat we ons afvroegen of er nog nieuws was, over Parkeren Harlingen Haven, plaatsten we een oproep op Twitter. Een meneer liet ons weten dat hij een van onze tips een beetje a-sociaal vond. Die hebben we daarom maar gauw verwijderd. ‘Stel dat iedereen dat gaat doen?’

Goedkoop parkeren Harlingen

Een van onze trouwe volgers schreef ons: ‘Je moet De Stenen Man eens proberen!’. De Stenen Man biedt een prima prijs en prima service. We hebben het gedaan en we kunnen niet anders dan zeggen dat dit een goeie tip was. Sterker nog, het was de beste. De service is ongeëvenaard en daar gaat het uiteindelijk om. Dag en nacht staat hij voor je klaar; waar vind je dat nog. Op dit moment betaal je zes euro per dag.

Parkeren Harlingen haven

Terug naar parkeren Harlingen. Waardevolle nieuwe tips kwamen er verder eigenlijk niet binnen. Niet op parkeergebied tenminste. Dit kan twee oorzaken hebben: we waren al volledig, of Twitter had geen idee. Jammer, want het was toch mooi geweest als we je van een kortingscode voor parkeren Harlingen hadden kunnen voorzien. Kortingscode Doeksen hebben we trouwens ook niet. Wel begrepen we dat het parkeerbeleid in Harlingen een tijd terug is aangepast, waardoor gratis of goedkoop parkeren nagenoeg onmogelijk is, als je langer dan een paar uur wilt parkeren.

Trein naar Terschelling

Een andere goeie tip ontvingen we wel en die luidde: ga met de trein. Er volgde zelfs een slogan: zet je auto niet op een Harlings parkeerterrein, maar ga lekker met de trein. Dus we bedoelen: niet rijden naar een stadje in Friesland en daar parkeren en vervolgens met de trein, maar gewoon met de trein naar Harlingen Haven. Heeft een ‘schattig stationnetje’ schijnt. En op Terschelling heb je toch ook geen auto nodig, want Terschelling is autovrij. Door het jaar heen zijn er verschillende kortingsacties voor goedkope treinkaartjes.

Lakens huren

De enige consequentie is dat je met de trein niet eindeloos spullen kunt meenemen. Je hoofdkussen, of je eigen beddengoed en handdoeken is daarom niet zo’n goed idee. Afhankelijk van het huisje Terschelling dat je boekt, kun je bed- en badlinnen er vaak wel bij huren. Dat scheelt alweer een koffer. En wat ook wel slim is, is om een Terschelling huisje met wasmachine uit te kiezen. Kost vaak niet eens zo veel extra, maar met een wasmachine heb je in theorie maar twee outfits nodig. Of je nu een week gaat, of een maand.