Leuke dingen doen Terschelling | top 10
23412
single,single-post,postid-23412,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
leuke dingen doen Terschelling

Leuke dingen doen Terschelling top 10

Als ik niet kan slapen, dan geef ik mezelf een denk-opdracht. Meestal moet ik een lijstje maken. Bijvoorbeeld:
– namen van de kinderen uit je klas op de basisschool
– namen van mensen die linkshandig zijn
– een groente of fruitsoort, met de letter a, b, c tot en met z (q, x en nog een paar letters uitgesloten van deelname)
– alle landen van Zuid-Amerika (en vervolgens Afrika etc.).
Dit werkt bijna altijd bij mij; binnen de kortste keren val ik in slaap. Dit keer was de opdracht: leuke dingen doen Terschelling bedenken.

 

Leuke dingen doen Terschelling

Gisteravond lukt het slapen ook niet direct en was de opdracht: Wat zijn de leukste dingen die je op Terschelling kunt doen? Leuke dingen doen Terschelling dus. Fluitje van een cent bleek deze opdracht. Dit is ‘m:

  1. Eten bij de Zee in West-Terschelling,
  2. Oesters rapen en opeten bij Lies.
  3. Borrelen bij de Zandzeebar.
  4. Fruit plukken en smoothies drinken bij de Zelfpluktuin.
  5. Dineren bij Caracol.
  6. Lekkere dingen voor thuis kopen bij Lokaal (West).
  7. Boeken kopen bij boekhandel Funke (West).
  8. Op een strandbedje liggen bij Strandtent West aan Zee.
  9. Bitterballen eten bij het Strandhotel in Formerum (vooral in de regen).
  10. Genieten van het uitzicht bij de Walvis.

 

Opvallend veel calorierijke zaken, als ik dit lijstje nog eens teruglees. Hoewel niet in mijn nachtelijke top tien, ben ik ook dol op wandelen door het Hoornse Bos, fietstochten van West naar Oost en urenlang wandelen langs het strand. Ik denk ik al sliep toen deze wat meer actieve, fijne leuke dingen doen Terschelling langskwamen in mijn hoofd. Overigens kan ik me nog wel vaag herinneren dat er cranberrytaartjes van de Cranberryschuur voorbij kwamen.

 

Wij zijn benieuwd naar jouw lijstje. Wat doe jij het aller-allerliefst? Waar eet je graag? Waar drink je graag? Waar loop je graag? Waar koop je graag? Waar kijk je graag? Waar dans je graag? Waar fiets je graag? Waar logeer je graag? Voor wat betreft de laatste vraag: doe ons maar huisje Terschelling Villa Sunshine of Terschelling huisje Caprifolium!