Kortingscode Doeksen | Korting op boot naar Terschelling
Kortingscode, korting Doeksen, Doeksen Terschelling, korting veerboot Terschelling, overtocht
22014
single,single-post,postid-22014,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
kortingscode Doeksen

Goed nieuws! Kortingscode Doeksen

Je kent het vast. Je bedenkt: het is hoogste tijd voor een weekendje of midweek naar Terschelling. Je gaat op zoek naar een leuk huisje, en tenzij het Oerol is, of bouwvak, dat vind je dan altijd vrij snel. Met een beetje geluk nog met wat last-minute korting ook. En terwijl je stijf staat van de voorpret, ga je de boot boeken.

Kortingscode Doeksen Terschelling

En dan ineens… slaat je stemming om. Want, zeker als je van plan was om met de auto te gaan, dan kan het zomaar zijn dat de kosten voor de boot de kosten van de huishuur evenaren. Mensen die @Terschellingxxx volgen op Twitter weten dat wij ons daar wel eens over opwinden. Enerzijds is dit uit eigenbelang, anderzijds merken wij dat onze gasten hier ook van balen. Het komt zelfs  voor dat klanten hun last-minute boeking uiteindelijk besluiten te annuleren. En hoewel onze huurvoorwaarden stellen dat we dan het volledige bedrag in rekening kunnen brengen, schieten wij er (uit mededogen) zelf uiteindelijk toch ook bij in. We begrijpen onze klanten ook wel namelijk. Het voelt toch een beetje gek als de kosten voor de boot naar Terschelling hoger zijn dan de kosten voor de huur van een vakantiehuisje. Doe je zelf een lol en ga op zoek naar kortingscode Doeksen.

20% korting op de boot naar Terschelling!

Van de zomer bespraken we dit euvel met de VVV en zij begrepen ons. Het zal vast niet door dit gesprek zijn gekomen, maar van de week ontvingen we een bericht van de VVV, waarin ze schreven dat last-minute boekers bij de VVV nu korting krijgen op de boot van Doeksen, 20% korting op personen, maar liefst. Meer info vind je hier. Je moet even zoeken, maar het staat er echt. Deze aanbieding geldt dus ook als je Villa Rosa boekt via de VVV, of Caprifolium! Wat let je? Terschelling is heerlijk in de winter.