Huurvoorwaarden - vakantiehuis op Terschelling
22224
page,page-id-22224,page-template-default,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

GOED OM TE WETEN

HUURVOORWAARDEN

Niet het gezelligste deel van deze site, maar wel belangrijk, vinden wij, om vooraf duidelijk te maken wat je van ons kunt verwachten en wij van jou. Deze huurvoorwaarden vakantiehuis gelden voor huisje Caprifolium (Duinweg Midsland 89) in Midsland-Noord. Informatie over beide vakantiehuizen vind je elders op deze site.

 • Aansprakelijkheid verhuurder De eigenaar van het huis zal ervoor zorgen dat het vakantiehuis en het perceel zich in deugdelijke toestand bevinden en dat de accommodatie uitgerust is met een inventaris zoals beschreven op de website.
 • Aansprakelijkheid huurder De huurder dient het vakantiehuis en de ruimte om het vakantiehuis heen, op een goede en nette wijze te bewonen. De huurder is aansprakelijk voor alle schade of vermissing aan het vakantiehuis, perceel, inventaris en/of meubilair, die tijdens de huurperiode zijn ontstaan door hem of zijn medehuurder(s). Dit wordt voor rekening van de huurder (of de WA-verzekering van de huurder) hersteld. De huurder dient daarom zelf zorg te dragen voor een passende aansprakelijkheidsverzekering.
 • Verblijf in het vakantiehuis Het vakantiehuis is het gehele jaar beschikbaar voor verhuur. In het hoogseizoen wordt het vakantiehuisje alleen per week verhuurd. Buiten het hoogseizoen verhuren we ook weekenden en midweken. Weekend: vrijdag vanaf 15.00 uur tot maandag 10.00 uur Midweek: maandag vanaf 15.00 uur tot vrijdag 10.00 uur Week: vrijdag tot vrijdag of maandag tot maandag Op de dag van aankomst kan het vakantiehuis over het algemeen na 16.00 uur worden betrokken. Op de dag van vertrek dient het vakantiehuis uiterlijk 10.00 uur weer verlaten te zijn. In overleg met de beheerder zijn andere aankomst- en vertrektijden mogelijk.
 • Aantal gasten Het vakantiehuis mag niet door meer personen bewoond worden dan vooraf overeen gekomen is. Indien blijkt dat er toch meer gasten zijn dan vooraf overeengekomen, dan heeft de eigenaar of beheerder het recht om de huurder de toegang te ontzeggen of € 50,00 per overtallig persoon per dag in rekening te brengen.
 • Huisdieren meenemen naar Terschelling Het meenemen van huisdieren is bij alleen toegestaan indien vooraf toestemming is verleend door de eigenaar. Indien huisdieren zonder toestemming worden meegenomen naar Caprifolium, heeft de eigenaar of de beheerder het recht de huurder de toegang tot het vakantieobject te weigeren.
 • Bed, bad en keukenlinnen Het huren van het vakantiehuisje is exclusief bed, bad- en keukenlinnen. De huurder dient zelf voor bed, bad- en keukenlinnen te zorgen. Eventueel zijn deze spullen ook te huur bij Linnenservice Terschelling.
 • Roken en vuur Meubels dienen in het vakantiehuis te blijven. Het vakantiehuis is rookvrij. Buiten op het terras mag wel gerookt worden. Buiten mag geen open vuur toegepast worden.
 • Reservering, boeking en betaling vakantiehuis Nadat u geboekt heeft, ontvangt u van ons een bevestiging en een factuur. Na vooruitbetaling van 30% van de totale huursom is de boeking definitief en wordt het vakantiehuis voor de betreffende periode voor u gereserveerd. De rest van het bedrag dient uiterlijk 6 weken voor aanvang huurperiode overgemaakt te zijn. Betaling kan uitsluitend per bankoverschrijving geschieden. Bij betaling per bank geldt als datum van betaling de dag van bijschrijving van de huursom op de bankrekening van de eigenaar. Na ontvangst van de aanbetaling van (30%) van de huursom, ontvangt de huurder per mail een bevestiging.
 • Annulering door de verhuurder De eigenaar kan door omstandigheden de boeking teniet doen. Eigenaar zal onmiddellijk de huurder hiervan op de hoogte stellen en binnen vijf werkdagen de reeds gestorte huursom terugbetalen. Eigenaar is niet verplicht om huurder enige schadeloosstelling te bieden. Wel zal eigenaar zich inspannen om voor huurder een vergelijkbaar vakantieobject te zoeken.
 • Annulering door de huurder Deze dient altijd schriftelijk (per post of per mail) te geschieden. Hiervoor gelden de volgende regels: Aanbetalingen worden bij annulering niet geretourneerd. Wij raden u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten bij uw bank of verzekeraar. • Bij annulering tot twee maanden vóór de dag van aankomst wordt 50% van de huursom in rekening gebracht. Bij annulering tussen twee maanden voor de dag van aankomst en 21 dagen voor de dag van aankomst is 75% van de huursom verschuldigd. • Bij annulering vanaf 21e dag (inclusief) tot de dag van aankomst is 100% van de huursom verschuldigd. • Huurder dient zelf zorg te dragen voor een annuleringsverzekering.
 • Vertrek en eindschoonmaakhuurvoorwaarden terschelling Het vakantiehuis dient op de volgende wijze worden achtergelaten: • Bezemschoon. • Alles schoon afgewassen, afgedroogd en weer in de kasten geplaatst. • Vuilniszakken in de container, lege flessen en oud papier op de hiervoor bestemde plaats. • Dekbedden en eventueel linnengoed opgevouwen aan het voeteneinde. • Koelkast leeg en schoon. • Overgebleven eten en drinken verwijderd