Golfbaan Terschelling | Golf, golfen, golfclinics, hoefijzergolf
22476
single,single-post,postid-22476,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Golfbaan Terschelling

Golfbaan Terschelling

Je bent op zoek naar een ‘golfbaan op Terschelling’? Jammer… want die is er niet op Terschelling. Gek eigenlijk, want ruimte zat. Wat je wel kunt doen is midgetgolfen, bijvoorbeeld in Formerum, of… Hoefijzergolf in Oosterend. Hoefijzergolf betekent genieten van de natuur, terwijl je een spel speelt dat je naar alle waarschijnlijkheid nooit eerder hebt gedaan.

Waar draait het om bij Hoefijzergolf?

Je speelt het spel in groepjes en waar het om gaat is: welke groep slaat zijn bal in het minste aantal slagen in de melkemmer? Een potje hoefijzergolf duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Wie spelen dit spel?

Iedereen kan het spelen ongeacht leeftijd of sportieve aanleg. Het spel is gezond, ontspannend, gezellig en bovendien goed voor de teamgeest. Hoefijzergolf is een ontspannen uitje voor een feestje met familie, maar ook voor een vrijgezellenparty, personeelsuitje of schoolreisje. Op de speciale hoefijzer golfbaan Terschelling kun je alle kanten op.

De Hoefijzer golfbaan Terschelling

Geen strak gladgemaaide fairway maar puur nature weilanden. De golfclub waarmee wordt gespeeld, is een massief houten blok met een hoefijzer. De holes zijn geen gaten in het gras, maar melkemmers. Weer of geen weer, maaien of hooien; er kan altijd wel een balletje geslagen worden op de baan. Afhankelijk van het seizoen loop je langs sloten, in het lange gras, tussen de paarden of schapen of over besneeuwde velden.

Praktische zaken

De hoefijzer golfbaan Terschelling is een goedkope golfbaan. De kosten van een spelletje hoefijzer golf bedragen slechts € 7,50 per persoon. Kledingadvies: stevige schoenen of waterdichte laarzen en (warme) kleding die een beetje vies mag worden. Honden zijn niet toegestaan op hoefijzer golfbaan Terschelling, maar dat is ook wel logisch toch?

Golfbaan Ameland

Wil je echt heel graag golfen op de Wadden, dan adviseren wij je om een reisje naar Ameland te boeken. Golffreaks hebben dan het beste van twee werelden. Een fantastisch en heerlijk eiland, met al het leuks dat de Waddeneilanden te bieden hebben, en een heerlijke, complete golfbaan. Meer informatie vind je hier.