Beheerder vakantiehuis Terschelling: Michelle de Graaf - vakantiehuis op Terschelling
22198
page,page-id-22198,page-template-default,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

IN GOEDE HANDEN

MICHELLE DE GRAAF

Een fijn en met liefde ingericht vakantiehuis op Terschelling, verdient de best mogelijke verzorging. We gingen op zoek naar ‘beheerder vakantiehuis’. Die hebben wij gevonden in de persoon van Michelle de Graaf.

In het voorjaar van 2015 verhuisde Michelle, samen met haar zus en ouders, vanuit Maarssen naar Terschelling. Toen we haar vroegen hoe het zat met vakanties, lachte ze: ‘Nu ik hier woon, hoef ik nooit meer op vakantie!’

honden Terschelling omheinde tuinWij, de eigenaren van Villa Rosa, hoefden niet lang na te denken over de vraag of we in zee zouden gaan met Michelle. Tijdens het kennismakingsgesprek dat we met haar hadden, gaf ze aan dat ze het huis wil behandelen alsof ze er zelf vakantie zou gaan vieren. Michelle: ‘Ik zou het zelf ook heel irritant vinden als de ramen niet schoon waren, of er is van alles kapot’.

En dat is precies wat wij voor ogen hadden! Vlak voor dat de gasten afreizen naar Terschelling neemt Michelle contact op met de gasten.

 

Michelle bespreekt:

  • of er beddengoed en badlinnen moet worden geregeld;
  • of de bed den (tegen meerprijs) moeten worden opgemaakt;
  • of er verder nog wensen zijn, zoals het plaatsen van traphekjes, of een extra kinderbed, waar ze in kan voorzien.

 

Je kunt Michelle bereiken via e-mail: michelle-de-graaf@hotmail.com.